Project Description

ELEKTRONIKFORRETNINGER

Fladskærme, bærbare computere, iPads og andre tablets, mobiltelefoner og spillekonsoller – alle letomsættelige produkter, der udgør en større risiko for tyveri. Derfor vil gentagne indbrud betyde store ekstraomkostninger for elektronikforretninger samt ekstra arbejde for personalet og ikke mindst skuffede kunder.

Sony Center, Boulanger (Frankrig), Hi-Fi Klubben, MediaMarkt, Expert og andre førende detailkæder fandt det nødvendigt at opgradere deres sikkerhed med PROTECT sikkerhedståge.

Norge:
”I denne tåge kan vi ikke se en hånd for os”, fortæller Frank Slåtsveen fra Sony Center i Oslo, der oplevede seks indbrud på et år. Efter installation af sikkerhedståge har butikken kun haft ét eneste indbrudsforsøg på tre år! Experts sikkerhedschef i Norge, Georg Vedeler siger: ”Efter montering af tågekanoner har der kun været tre indbrudsforsøg, som selvfølgelig mislykkedes. Havde vi ikke gennemført sikkerhedståge, ville vi ikke kunne få forsikringsdækning”, slutter han.

Østrig:
Både hos Sony Center i Danmark og Expert i Østrig er det et krav, at tågekanonerne kan skjules i den stilfulde butiksindretning. Mekanisk sikring i vinduerne er ikke en mulighed – derfor valgte vi sikkerhedståge, siger Karl Neumann fra Expert i Gmunden, Østrig.

Se produkter
Se videogalleriet
Se brochurer