PROTECT sikkerhedståge stopper tyven på få sekunder

Uanset om du er privatperson eller erhvervsdrivende, ønsker du ligesom enhver anden at beskytte dine værdier imod indbrud og tyveri.

Med mindre du bor i en fæstning fra riddertiden, kan man ikke forhindre en tyv i indbrudsforsøg. Men med PROTECT sikkerhedståge kan du dog forhindre, at dine værdier bliver stjålet eller ødelagt.

Hvordan?

Det tager typisk en tyv 3 minutter at bryde ind i dit hus, men med sikkerhedståge fra PROTECT vil tyven blive mødt af en tyk, tæt og tør tåge, som gør det umuligt for tyven at se – og dermed stjæle eller ødelægge dine værdigenstande.

Den kunstige, hvide sikkerhedståge forbliver i rummene længe nok, til at politiet eller en vagt kan nå frem. Tågen er naturligvis helt uskadelig for mennesker, dyr og interiør.

Hør mere her

Book en gratis og uforpligtende demonstration, hvor vi viser dig hvordan sikkerhedståge fra PROTECT kan sikre dine værdier. Uanset om du har en alarm installeret i dag eller er på udkig efter en, kan PROTECT’s sikkerhedståge oftest installeres sammen med denne.

Udfyld formularen til højre i billedet og lad os vise dig, ganske uforpligtende, hvordan sikkerhedståge kan sikre dig og dine værdier.

BOOK EN DEMO
8672 1881

– eller udfyld formularen

Felter markeret med en * skal udfyldes